‘UMISLILA JE DA NIJE LJUBAVNICA!’ Karić ponovo upalio Nadicu, dirnuo je u NAJBOLNIJU TAČKU! A onda je usledio HLADAN TUŠ za njegovu devojku! (VIDEO)

Mišel Gvozdenović naredni je birao najumišljeniju osobu:

Neca, Maja i Miljana. Maja je umislila da je Čorbi stalo do nje, na primer. Miljana je umislila da je najbitnija osoba, a zapravo pokazuje bruku i sramotu – rekao je Mišel.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Imam i ja tu neku dozu umišljenosti, ali mislim da sam pristupačna. Ja smatram prvo da je Mišel umišljen, ne zna da prihvati kritiku i onda tek ljudima da za pravo da misle to. Druga osoba je Miljana, da. Žao mi je što nije tu, jako je ružno što je urinirala po mestu gde Mišel spava, ne postoji opravdanje za to. Treća osoba neka bude Brendon, moj drug. U poslednje vreme zna da bude zlonameran, čak i prema meni – govorila je Maja.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Meni para uši kada neko umisli da je ovde Veliki šef, izmišlja pravila… Nadica je, po mom mišljenju, umislila. Ona je umislila i da nije ljubavnica. Malo se i uzvezdila… Mislim da i Đedović ima tu crtu. I Jovana je umislila da može da me farba ovde – rekao je Karić.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ja samo branim nešto čisto što sam imala 30 godina – dodala je Nadica.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.

IZVOR: Pink.rs / Autor: M.I.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*