TOTALNI KOLAPS! Nataša i Sanja zaratile zbog Anđela! Radanova stavila tačku na njihov odnos! A onda im je Đedović ZAKUVAO ČORBU! (VIDEO)

Naredno pitanje je postavljeno za Anđela Rankovića i Natašu Radan :”Šta ste sada raspravljali?”

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Sve ovo što sam ja rekao i ona govori, i rekla je kako sma ja bezobrazan i kako je ona prelazila preko nekih stvari, smao ne znam kojih? Ja sam prema njoj bio dobar, nekada se uvredim, ali to su reči a njeni postupci su dela i ja gazim svoj obraz i ja to pokušavam da objasnim – rekao je Anđelo.

Meni je i te kako bitno njegovo mišljenje, jer sam se sa njim viđala napolju ni bitno mi je da bude uz mene kao na početku, ali on to ne želi i en ume da bude dobar sa nekim ko ume da priča sa njim i očekuje od mene da ja ovde ćutim! Ne bih da kažem da li sam zaljubljena, mene je ovde sve poljuljalo i ne geldam ga na taj način i kao osobu za neki odnos, i ne bih više mogla da pričam sa njim o svemu i ne interesuje me na taj način! Ja njega ne mogu da podnesem više i da se pravdam i izvinajvam, ali ja sve to mogu ali on ne želi da sluša, neću da trčim za njim! – rekla je Nataša.

Sve što sma pričao za one skrinšotove, ona juri za mnom kada je ja odboijam, ali da sam ja toliko loš ne bi oa trčala za mnom – dodao je Ranković.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Naredno pitanje je za Sanju Stanković: “Slušala si svađu Anđela i Nataše, da li ti se dopalo ono što si čula?”

Ja sma bila u garderoberu i bilo mi je zanimljivo, i htel sam da vidim u čem se radi. On je bio u poravu, jer je Teodora ispaštala mnogo i on je nju jako voleo i voli je! Iskreno o njihovom j.. napolju ne želim da komentariše, jer je to njihova stavr i ne želim to da komentarišem i da se uplićem. A te prepiske ne bih da koemntarišem, jer ja ti nikada ne bih uradila – rekla je Sanja.

Znam i ja neke priče za fudbalere i ne dotiče me njen komentar, a njihovi odnosi mi se gade i ja ću da iznesem sve kada ja budem htela, a pre par dana sam saznala da je iamo poljubac sa Ivanom Marinković i svašta još znam, meni se sve meri – dodala je Nataša.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ovde oni izmišljaju toplu vodu, oni su napolju imali kombinaciju, ova se zaljubila i on je produžio period k*ranaj, ali on je pristiojan i ćuti, ali ja ne mogu! Naravno da je bio sa ribama u Novom Sadu, ali je krio da bi mogao još koji put da je pozove, i on sve sada sve izokola priča i Nataša misli da on hoće da je ženi, a ona je jedna poštena dama za u kuću! Ona i ja smo razveli Amar Gileta, i ona je za auto, livadu i j*barnik na Bežaniji i ona misli da će posle svega da se uda! Ona ovde ide okolo kao slutija, a to se kod nas naziva “k*rvinska posla” – rekao je Marko.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku.

izvor: pink.rs / Autor: P.I.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*