KO KOGA DRŽI U ŠACI?! Anđelo se opet OKOMIO na Natašu, pa joj zapretio KOMPROMITUJUĆIM MATERIJALIMA? Zadrugar nije želeo da otkrije da li poseduje njene provokativne slike! (VIDEO)

U toku je emisija “Pitanja novinara” a naredno pitanje koje je novinarka postavila bilo je za Anđela Rankovića.

Ispala je velika frka između tebe i Nataše. Ona je pričala o tvojim fetišima, pa me zanima ,da li se kaješ što si opet bio dobar sa njom? – pitala je novinarka.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Izašlo mi je sve na nos, odnos ovde, napolju i ostalo. Preselo mi je sve to, jer sam ja neko ko ne voli da govori loše o osobama sa kojima je bio. Ona sve ostavlja nekako nedorečeno, i sve što želi da kaže, stane na pola i ostavis e taj prostor tu. Sve je nešto na pola, onda s epravi haos. Sve mi je jasno sada – rekao je Ranković.

Ona sve radi svesno ili ne? – nastavila je novinarka.

Sve radi svesno, ona može da priča šta hoće. Svi su videli da je ona zaljubljena u mene, i da me juri, a to mi više nije ni bitno, niti ja sada mislim da to nije tako. Ona kao: “Ja bih sve zbog tebe” a onda radi takve stvari. Ona može da priča sve najgore o meni, ali je istina da sma ja nju ostavio napolju. I ona ima pravo da priča šta želi, ali mene samo boli nepravda, foliranti i ostalo. Ja ne mogu svima da se kezim, svakoga da lažem, a ona sve to može. ja sam njoj na samom startu rekao, kada je bilo to za skrinšotove, i da je htela, ili imala neku nameru, očigledno je da je sve bilo svesno. Krivo mi je što nisam poslušao svoju prijateljicu koja mi je rekla da ne treba da se bakćem sa takvim ljudima. Ona sve radi zbog pratilaca – dodao je Ranković.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Da li si opet bacio oko na Paulu? Rekao si da te ona podseća na Teodoru? – bilo je naredno pitanje.

Krivo mi je što sam uopšte spominjao Teodoru. Krivo mi je da se nešto, što je bilo lepo, kalja i prlja zbog neke pete osobe. To je moja krivica. Što se tiče Paule, ona me energijom podseća na nju, ima tu neku harizmu. Razlikuju se dosta, Paula je isto interesantna, ne smeta mi, sedi tu pored – rekao je Anđelo.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Potom je novinarka imala pitanje za Natašu Radan: “Kako si?”

Ja sam super, ja sam rekla da se na ovakve stvari više ne pecam. Dovoljno je bilo par pitanja gledalaca izgleda, da se on upeca – rekla je Nataša, ali je Ranković prekinuo:

Onda Đedović i Goca Džehverović lažu? Ti onda osuđuješ niih, a ona žena nikada ne laže, a ni Đedović. Ti si ta koja ovde jedina laže – rekao je Anđelo.

On je ovo rekao jer zna na kakve stvari si ti spremna – dodao je Đedović.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Držiš li Anđela u šaci? – dodala je novinarka.

Ne, niko nema ceo naš razgovor. Nema tu ništa strašno, nego jednostavno eto, samo sam rekla. Ništa od toga, nema veze sa mojim prijateljima, a što se tiče situacije sa Markom i sa njim, ja znam da je on razgovarao sa Erminom, i tada mi je rekao da će da mi se us*re u život. Pošto za svaku devojku ima keca u rukavu – dodala je Radan.

Ja sam shvatio da za svaku devojku sa kojom budete, morate da imate keca u rukavu. Ja nikada nikome nisma vraćao, i od mene nikada ništa nije poteklo za bilo koju devojku. Evo, ja sada mogu da kažem i daja imam neke Natašine slike – dodao je Ranković.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Šta želiš od Anđela? – pitala je novinarka Natašu.

Ništa više, posle onakvog obraćanja. Ja smatram da smem da ga komentarišem, ali do mene je da li ja to želim ili ne. On je bio bezobrazan, a ja mogu da budem deset puta gora. Ne znam samo kakav preokret se dešava kod njega, kada je 10 dana okej, provodimo vreme zajedno, a onda nešto naopako – rekla je Nataša.

Ti ili si glupa, ili si bezobrazna – dodao je Ranković.

Detaljnije u nastavku teksta, u video – prilogu koji sledi.

IZVOR :Pink.rs / Autor: D.B.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*