PRIJATELJSTVO PUKLO PROPALO! Vladimir i Rialda OČI U OČI! Tomović najoštrije osudio ponašanje bivše prijateljice, Anđelo ga podržao! (VIDEO)

Naredno pitanje u večerašnjoj “Igri istine”, postavljeno je za Rialdu Karahasanović: “Da li ti smatraš da si ovde ostavila utisak devojke koja misli da je popila svu pamet sveta?”

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ja uvek kažem ono što mislim i u lice! Smatram da na neke ljude ne trebam da trošim energiju, ali ne mislim da sam popila svu pamet sveta i mislim da imam još dugo da učim, ali imam pravo na svoje mišljenje! A gde ću aj da pevam to je moj problem i neću da pričam o tome, ali za sve postoji ključni faktort a tu su kamere! Vladimir je neko ko je podmukao i loš prijatelj, mislim da me je više puta vređao ali ja to nisam zaslužila jer smo bili prijatelji, volim što ne koristi psovke u svađama, ali ne postoji za mene rijaliti ili ne jer napolju nema rijalitija, i znam da je on vernik kao i ja, i kada ulazim u sukob imam na umu da neko stoji iznad nas i sve gleda! Smatram da ima loš pristup prema ženama, smatram da si kvaran i da nisi lojalan nikome, nema tu rijaliti jer ti ovde pokazuješ svoje karakteristike. Ja sam ti rekla da sam u tebi videla prijatelj, ali sam bila u krivu i nikada sa tobom ništa ne bih imala – rekla je Rialda.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ti nsi se koristila lukavstvom, posebno kada je rijaliti u pitanju! Anđelo i Vladimir su bili super prema tebi, i ja sam ovde bitniji mnogi nego neke muzičke zvezde, i mnogo više zbnači pogleda ka nama i pomoću nas si došla u žižu, a kroz taj lažni osmeh ne možeš ništa da mi kažeš. Ja ći ti dokazati da rijaliti nije cveće, i kada bude počeo rijaliti za tebe tada ću ti pokazati kako i šta, ali ću ti ja pokazati kako i šta ide ali ti neću stajati na muku – rekao je Vladimir.

Ja se slažam sa ovim što je Vladimir rekao, bili smo ti dobri a sada ti ne valjamo! Prvo si prekinula druženje sa mnom, a posle i sa njim – rekao je Anđelo.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku.

IZVOR: Pink.rs / Autor: P.I.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*