POPUSTILE MU KOČNICE! Zadrugari napali Anđela kako brani Natašu, a onda je on Sanji ODBRUSIO nikad žešće! (VIDEO)

Večeras se u Beloj kući održava emisiji “Pitanja gledalaca”, a naredno pitanje je postavljeno za Ivanu Marinković: “Kako ti komentarišeš odnos Monike i Matore?”

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Monika i Matora kada uđu u neki odnos, sve bude super a onda posle tri četiri dana Matora plače za Sanjo, ili legne kod Aleks, i Monika se skloni i onda joj ona dobaci kako se ugojila i onda to ide u krug – rekla je Ivana.

Ja sam imala razgovor sa Sanjom, a onda mi ej prišla Monika i poljubila me i rekla kako joj odgovara da me ljubi kad joj se ljubi – rekla je Matora.

Naredno pitanje je za Sanju Stanković: “Kako komentarišeš to što Anđelo poklanja dukseve, dok se ti nerviraš zbog njega?”

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ja to nisam ni znala i nisam se zbog toga iznervirala, a on konstantno žučno brani Natašu – rekla je Sanja.

Ja nisam branio Natašu, a Ani sam dao duks jer je gotivim, aj nikoga ne branim i ne slušaj druge ljude. Ja sam prvi osudio Natašu, i ne znam šta ti vidiš i gledaš. Neću da pričam sa tobom i zadrži svoje mišljenje za sebe, neću da se svađam sa tobom – rekao je Anđelo.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

On je osetio da je Nataša ugrožena, i ustao je da je zaštiti to je logično! – rekao je Đedović.

Ja se slažem sa Sanjom, jer on jeste ustao da brani Natašu! Sanja je ovde u pravu, jer kada je ona ustajala i pričala kako je ona jedina sa kojom se zabavlja, ona je ponizila sve devojke, on je ćutao a kada Sanju komentarišu isto nije ustao da obrani – rekla je Rialda.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku.

IZVOR :Pink.rs / Autor: P.I.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*