OPŠTA POMETNJA U BELOJ KUĆI! Mišel i Miljana NASTAVILI RAT, u sve se umešala Marija pa iznela ŠOKANTNE DETALJE svađe u Čačku! (VIDEO)

Večeras se u Beloj kući održava emisiji “Pitanja gledalaca”, a naredno pitanje je postavljeno za Miljanu Kulić da prokomentariše odnos Kristijana Golubovića i Mišela Gvozedenovića.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ja sam neko ko nije završio Akanemiju Političkih Nauka! Kako sve komentarišem tako i ovu. Što se tiče Mišela, ja sam rekla Kikiju, daj mu pobedfu i videćeš kakav je, opet kažem zaslužio. Ja sam se uvek radovala njegovim pobdama, ali ja sam ga zamolila pošto je dobio tri nagrade, da mi da cigarete jer je imao i on je došao doneo mi pola kutije, jer je morao da ostavi za crne dane! ljudi su glasali za njega, a ja sam svesna da ja ne mogu da pobedim na Zadrugoviziji, mene pobede i plasmani ne zanimaju samo honorar i da osatanem ovde, a što se njega tiče, posle svega što sam ja radila za njega, on postao grub i uvek je bio bezobrazan! Ja sam glasala za nega, a za te pare sam mogla nameštaj da kupim, a dokazaću na poligrafu da su me on i njegova majka tukli u Čačku,a ja se klunem na današnji dan da ćemo ići na poligraf! Mene je policija privodila a ja nisam bila kriva, vide me u taksiju i privedu me. Da ja tvrdim da sam polomila prozor, ali posle onoga kada su me tukli, a to sam uradila jer sam bila izrevoltirana – rekla je Miljana.

Nema potrebe da Kristijan mene komentariše sa Đedovićem, ja tebe ne komentarišem! Mene da je neko tukao, ja mu nikada ne bih oprostio i ne bih se toj osobi obraćao – rekao je Mišel.

Ja sam bio od početka uz Miljanu i pričao njoj da treba da ga šutne – rekao je Kristijan.

Ja sam ušla tamo da je vraćam za Niš, i prolazimo a oni svi izađu a oni nas vređaju! Svaki treći dan smo je vraćali za Niš, oni na terasu izađu i viču nam “K*rve iz Niša” – rekla je Marija.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku.

IZVOR :Pink.rs / Autor: P.I.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*