JANJUŠEVE ŽAKLINE! Aleksandra i Maja ZARATILE NIKAD ŽEŠĆE! U raspravu se umešale Rialda i Sandra, pa napravile HAOS! (VIDEO)

Večeras se u Beloj kući održava emisiji “Pitanja gledalaca”, a naredno pitanje je postavljeno za Aleksandru Nikolić: “Zašto se miriš sa Majom koja ti je vređala sestru i majku?”

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ja sam ležala u krevetu sa Ivanom i ona je nju zvala i ja sam joj rekla da ne radi to i nas dve smo se popsvađale, i tada mi je Maja rekla kako sam ja njoj uvredila oca pa je ona meni majku i sestru! Ja sma joj rekla da će mi ona po tome ostati u sećanju – rekla je Aleksandra.

Ona sve radi zbog Janjuša, i kada se povezala sa Čorbom rekla je Aleks da sada može da bude sa njim! Maja je kako dune vetar i trudi se svim silama da Janjušu dokaže da su završili. Ti (Aleks) svaki dan pokazuješ koliko si tupava, najgore te nazivala i ti kao hoćeš da spusštaš loptu a ona nema ništa sa tobom – rekla je Sandra.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ti moraš da poradiš po svojoj mimici i idi gledaj se u ogledalo moda ti poraste samopouzdanje – rekla je Rialda Maji.

Meni ovo odgovara da me svi komentarišu, i ja sam je psovala jer je ona dirala mog oca i žao mi je jer sam je uvredila, ali me je prva dirala – rekla je Maja.

Ja sam Maju i Čorbu podržala, ali ovo ne mogu da razumem šta rade – rekla je Sandra.

Ona je ono za žurku radila namerno, ja to znam – rekla je Maja.

Ja sam je zvala na krevet da pričamo, i onda je Aleks rekla što je zovem, ali ja nemam ništa protiv nje i Maja i ja se družimo. Maja je posle otišla na krevet, i one su jedna drugoj dobacivale stvari i tada sam ja pozvala Maju da pričaju, i tako su razgovarale – rekla je Ivana.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku.

IZVOR: Pink.rs / Autor: P.I.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*