EKIPA IZ PABA PRED PUCANJEM?! Kristijan i Mišel u NIKAD ŽEŠĆEM SUKOBU: Nastao nezapamćeni karambol, Gvozdenović POKAZAO ZUBE “bivšem prijatelju”! (VIDEO)

U toku je emisija “Pitanja gledalaca” a voditelj Milan Milošević je tu kako bi sva ona pitanja koja je mnogobrojna publika postavljala za zadrugare pročitao. Naredno pitanje koje su zadrugaru čuli bilo je za Kristijana Golubovića.

Mišel je silno navijao da nastupate ti ,on i Čorba, a zamenili ste ga Majom Cveklom? – glasilo je pitanje.

Hteli smo da idemo na tri strane, zbog nagrada. Zato je sve to tako bilo. Trebalo je da sva trojica privučemo po dve osobe. Onda smo imali sukob, ko će sa kim, mene je tražila Šašićka, Miljana i Marija. Došao je i Cvele i Toma, svi su mi prilazili – počeo je Kristijan.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Koliko uvlačigu*a – prokomentarisao je Mića.

On je dao inicijativu, da se razdvojimo . Meni nije bitna nagrada, iskreno. Ali se postavlja pitanje, zašto si ti meni zamerio, kada sam tebi prvi ponudio da pevamo zajedno u grupi. Nije ti bilo pravo zbog Bore i Matore – dodao je Mišel.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Pa ti si sebi našao, a nisi konsultovao. da smo nas troje bili, izgubili bi – dodao je Kristijan.

Ja mislim da bi bar dve nagrade uzeli – objasnio je Mišel.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ne mogu ja kao kriminalac da budem bolji od devojke koja peva po klubovima! Ja sma stavio brkove, glupirao se i ostalo. Nema to veze – pravdao se Kristijan.

Ja mislim da je Kristijan izgubio zbog Maje Marinković. Njega je publika kaznila. Ljudi kada vole pab, oni ga vole – rekao je Đedović.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Kristijane, da li se Pab polako raspada? – pitao je voditelj Milan.

Kristijan je rekao da se mnogo čudne stvari dešavaju – objasnio je Đedović.

On će kao Anakonda, ako ovako nastavi, šut i u du*e i ćao! Ni Božić mi nije čestitao. Mi više nismo prijatelji, mi smo zadrugari – rekao je Golubović.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Sada ja kažem javno Kristijanu, da ako mu smeta što sam u pabu, ja sada odmah posle emisije mogu da odem. Mora da se igra kako ti hoćeš, očigledno – dodao je Mišel.

Idi, sada si pokazao kakav si čovek! – dodao je Golubović.

I za Miljanu mi je sve jasno, šta ste radili i pokušavali! Kristijane, stvarno misliš da treba da izađem iz paba?- rekao je Mišel.

Ti živiš u pabu, kao da je to hotel. Ti nisi tri puta uzeo metlu za sve ovo vreme. Ti si u pabu samo psihički. Ostani, ti si naš brat – rekao je Kristijan.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku teksta.

izvor: pink.rs / Autor: D.B.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*