TOATLNI KOLAPS! Nadežda i Miljana se ŽESTOKO POSVAĐALE! Biljićeva nasrnula na Kulićevu, obezbeđenje ih jedva razdvojilo (VIDEO)

Trenutna tema o kojoj se polemiše, jeste odnos Marije i Miljane Kulić sa Nadeždom Biljić zbog Tome Panića.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Meni je ovo toliko smešno, Miljana nekome priča o moralu! – rekla je Nadežda.

Svako ko je hteo spavao je sa tobom, i ti meni nešto pričaš! Miki, Čorba, Toma i molim te da mi ti ne poričaš o moralu, ja sam ovde moralna gromada za sve vas – rekla je Miljana.

Ona je mene zvala u tri ujutru na fiksni i nije htela da me ostavi na miru, to je radila i Mišelu! Ona je zvezda i neka priča, ona je molila da Baneta i Bora budu sa njom, i jahala ih je ali kao “rijaliti!”, Miljana mnogo stvari o tebi znam nemoj da me vučeš za jezik, oralno si zadovoljavala kamiondžiju da te vozi na nastup Darka Lazića – rekla je Nadežda.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Tvoj muž tebe nudi Tomoviću, ja ovde ne moram ništa da radite takve igre da biste dobili honorar ! E sada ću da te tužim, taman ono što zaradiš daješ meni- rekla je Miljana.

Mene ne zanima šta ko misli, i oni su pokazali ko su danas! Ona je mena zvala i pretila mi je da će da mi zapali kuću i brata, i svašta još! Ona ovde igra vide joj se grudi i ne znam što se nervira ako je u pravu! – rekla je Nadežda.

Ona je jedna k*rvetina – rekla je Marija Nadeždi.

U jednom trenutku, Nadežda je skočila na Mariju, pa je moralo da reaguje obezbeđenje, jer su se suočile i ona i Miljana, a priključio se i Toma Panić.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku.

IZVOR :Pink.rs / Autor: P.I.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*