”PRAVE BEBU!” Posle akcije Mine i Cara ispod fotki njenog brata, Tomović izneo ŠOK DETALJE! Nastala pometnja u Zadruzi! (VIDEO)

Počeo je još jedan “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”, a prva tema o kojoj se polemiše jeste odnos Mine Vrbaški i Filipa Cara, koja je spavala sa Filipom ispod bratovih slika, a on uvek ide kod Aleksandre Nikolić.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ne znam šta bih rekla, sramota me je – rekla je Mina.

Pa kako te ne zanima, a majka ti je sve rekla i plakala si i ne misliš na psihu brata – rekao je Đedović.

Mina i ja imamo dublji odnos, ali ona i ja ne znamo šta radimo! Mozak mi je opterećen nekim glupostima, i ona se iznervira na šale i bili smo zajedno u rehabu, pa je otišla, pa se vratila! Ja ne znam šta vi hoćete, ako imate devojke spavajte sa njima, ne znam koji je problem – rekao je Car.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ovo je strašno, on (Minin brat) će imati jako loš odnos sa ženama, od trauma i svoje sestre – rekao je Kristijan.

Ovo je jedan odnos, ja ništa ružnije nisam video od Mine i bestidnije nisam upoznao! Devojka kojoj par sati neko kaže nešto, i ona uradi sve živo! On joj psuje babu u kolicima i malog brata, i ne znam kako joj to ne odzvanja u glavi i oni su bolesni oboje, a i on nije normalan jer mu ovo odgovara! Filip svakodnevno svoj čin završnice, završava u Mini i prave bebu i rade na potomstvu. Oni nisu normalni, a Mina je neko ko nema ništa i nema identitet i nije ni lepa, ona meni izgleda jadno, a Filip je izgubljen u vremenu i prostoru – rekao je Tomović.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku.

IZVOR :Pink.rs / Autor: P.I.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*