Nakon što je Aleks otkrila kakvu je PONUDU imala od Cara, Marija provalila njegov plan sa Minom: ‘Oćeš da je vežeš za sebe preko bebe’ (VIDEO)

U toku je “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem“. U toku je tema o odnosu Mine Vrbaški i Filipa Cara, a Milan je tražio komentar od Mine.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Evo neka kaže Nataša kako je bilo – rekla je Mina

Nije me isprovocirala, mene sve provocira već dva dana – reklao je Car.

Ja sam rekla da sam tu pesmu pevala sa Mensurom, a on samo traži razlog za svađu. Ja volim kada se svađamo – pričao je Car.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Milana je zanimalo da li je Car tražio od Aleksandre da imaju se*s.

Car je slagao. ja sam odbila se*s sa njim. Mene je sramota da pičam o njima. On i ja smo ležali i pričali i on me je pitao da li bi htela da imam se*s sa njim, i ja sam rekla da ne. Ja njega više ne primećujem, ne znam šta on hoće od mene, i ta svađa koja je bila preneko veče – ispričala je Aleks.

Mina ima problem, nju je sramota. Ono što se desilo prošle godine, to je ništa sa ovim. Ona njega ne voli, ona voli da je neko ponizi, pa da ima se*s sa njim. Njoj ne prija kada je neko mazi kao mali Đole. Ja mislim da se oni ne vole, to je bolest gde se oni veziju – rekla je Matora.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Mina Vrbaški ne zna šta je ljubav – prokomentarisala je Marija.

Ona je stalno ista, namerno to radi, samo menja partnere. Ona je još kod kuće znala da će biti sa tobom, ona je videla kakav si ti i tačno je znala to. Ona voli Tomovića i ti nju hoćeš da vežeš bebom – rekla je Marija.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku teksta.

IZVOR: Pink.rs  / Autor: N.B.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*