Nadežda se NE SMIRUJE! Nakon što je KAŽNJENA zbog fizičkog kontakta nastavila da preti Kulićkama! (VIDEO)

U toku je “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem“. Nastala je rasprava između Nadežde Biljić i Miljane Marije Kulić. Voditelj Milan Milošević je obavestio zadrugare da je Nadežda kažnjena nedeljnim honorarom zbog fizičkog kontakta.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Kako tebe nije stamota da pričaš sve to, je*ao si se sa drugom. Jadno to dete sa takvom majkom i ocem. Ti nju gledaš kao jadnicu – rekla je Miljana.

Marija ti imaš pravo na tvoje mišljenje, ja sa tobom neću živeti. Ne želim da te ubeđujem niti bilo šta, to je tvoj stav – rekao je Toma.

Naravno da nećeš, ali ovo što ja pričam misle svi, a to vas boli. I šta si ti radila sa svojom majkom Jasminom – rekla je Marija.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

On toliko poštuje ženu, a onda se sa Mikijem liže i daje mu cigarete, a on je maltretirao Nadeždu. Ona mene nije ni znala tada, a priča tu svašta – pričala je Miljana.

Mislim da meni ne treba da drži rpedavanje žena koja ima dete a pada ovde pijana, spopada DJ i Kristijana hvata za ku*ac. Moje dete ima u krštenici majku Nadeždu Biljić i oca Tomu Panića, a ne Mariju i Sinišu Kulić jer je ona neuračunljiva. Tebe Marija tvoje dete gađa čašom, i bijete se ovde. A tebe ću da našamaram ako mi pomeneš amjku još jednom – pričala je Nadežda.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku teksta.

IZVOR: Pink.rs / Autor: N.B.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*