OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Nadica se pojavila POTPUNO MASKIRANA, pa ostala zabrinuta za Kijin komentar! Fran dobio specijalan poklon stručnog žirija! (VIDEO)

Duet Kristine Kije Kockar Nenada Aleksića Ša, pesmu “Pazi flow”, na večerašnjoj “Novogodišnjoj Zadrugoviziji” izveli su Kijina mama Nadica Zeljković i reperov prijatelj Fran Pujas. U ovoj grupi je trebalo da se nađe i Nina Oluić, ali je ona juče napustila “Zadrugu 4”, te su tako Nadica i Fran bili jedini duo večeras.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Nadica je večeras pokušala da “izimitira” svoju ćerku, a energija joj nije manjkala, dok je Fran u potpunosti skinuo pokrete svog prijatelja u rijalitiju, Nenada Aleksića Ša, koji mu je i pomagao oko nastupa.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Oboje su imali detaljno osmišljen stajling, a Kijina majka se pojavila u muškom duksu i patikama, uz zeleni karmin, pa je naglasila da je Kija sigurno prezadovoljna.

Nastup Nadice i Frana možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Stručni žiri je jedva čekao da prokomentariše ovaj nastup.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Izgledaš kao američki ritam, zašto Paula i ti ne napravite neku grupu? Takav par, top! Super je sve, samo vam je falila neka Matora – našalio se Paja.

Meni se ovo svidelo, nema veze što si malo pobrkao tekst. Čini mi se da je Kija imala neki duži tekst ovde – komentarisala je Ljupka.

Mislim da se Kija sada kida od smeha – dodala je Nadica.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Fran, pokazuješ iz dana u dan kako si drugačiji, svaka ti čast što umeš i da nađeš prave reči i poklanjam ti duks gde piše “drugačiji od svih” – rekao je Dejan.

Odličnu ste pesmu izabrali, gospođo, svaka čast! – rekla je Maja.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*