‘NA NJU GLEDAM KAO NA MOJU IVANU’ Kristijan progovorio o STRASTVENOM plesu sa Jovanom misicom, svi su zanemeli posle njegovog govora! (VIDEO)

U nastavku emisije ,,Pitanja novinara” urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujičić imao je pitanje za Kristijana Golubovića, da prokomentariše sinoćni bliski ples sa Jovanom Ljubisavljević misicom.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Misicu doživljavam na pet različitih načina i kao sestru i kao moju Ivanu i kao sve. Ne da možemo da budemo to, nego kao sve žene koje bi trebale da budu što se tiče kulture prema meni. Te greške u odnosu sa Vladom, kritikujem, sve sam oštriji i sada kada se pojavio Luka, mi možemo da polemišemo kako je on izgledao, da li je bio hladan ili ne, to što je njen otac rekao da je više u njihovoj kući, nego u njegovoj, nama govori sve. Meni je ovo plitak potok, ova priča, ovo je sedam dana veza, ovde je lepo, na poklone ćemo da stavljamo razne igračke, imamo komentar, naslovne strane. Ne bih voleo da me povezuju sa njom zbog jednog plesa, ja sa svima plešem. Jednostavno alfa, osetim i reagujem – prokomentarisao je Kristijan.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku.

izvor: pink.rs / Autor: O. B.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*