KOJE LUDILO: Maja, Čorba i Kristijan napravili HAOS na velikoj sceni, žiriju pale VILICE, Maja Nikolić imala POSEBNU poruku za ovaj trio! (VIDEO)

Druga grupa napravila je haos i pre same “Novogodišnje Zadrugovizije”. Naime, Maja Marinković odlučila je da večeras nastupa sa Milanom Jankovićem Čorbom i Kristijanom Golubovićem, što je razbesnelo Janjuša. Njih troje izveli su pesmu “Mesečina”.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Oni su za svoj nastup spremili i rekvizite. Praseću glavu u koju su stavili mandarinu, kao i pištolje od stiropora. Čorba i Kristijan su pevali, dok je Maja igrala oko njih u atraktivnom donjem vešu. Na sceni su rekreairali i tuču.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Majin, Čorbin i Kristijanov nastup možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Koje ludilo. Čorba, trebalo je da odeš u glumce, a ne pevače. Svaka čast, probali ste i specijalitet. Ovo je ludilo, emocija na nivou! Imaćete dobru ocenu – rekao je Gazda Paja.

Letelo je perje na sve strane, umalo organizatornu niste pogodili. Čorba, možda nije trebalo čašu o glavu. Majo, ti si prezgodna, odlično ste ovo uradili – dodala je Ljupka Stević.

Svaki sekund je bio zanimljiv, samo sam se plašila da se ne polomite. Sve pohvale – istakla je Sandra Afrika.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Svaka čast, pokazujete kako treba da bude pravi igrač – dodao je Dejan Milićević.

U celoj Zadruzi se izdvaja šest osoba, ideja fenomenalna. Ne mogu svi da budu pevači, ovde se gleda energija. Čorba, ne razbijaj čaše o glavu, vidi se da ti fali delić sivih ćelija. Kristijane, fali mi tvoja energija, tamo na “Farmi” smo radili, ali odličan si. Vodiš celu Zadrugu. Fali jedna osoba da izdominiraš, ima mnogo miševa oko tebe. Majo, ti malo kuliraj Janjuša, nađi drugog tipa, treba da shvatiš koliko vrediš. Ovako ispadaš ludača, a to nisi – zaključila je Maja Nikolić.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

U nastavku ovog teksta možete pogledati komentare stručnog žirija.

Autor: Pink.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*