KAD TI ODU OBA RODITELJA SHVATIŠ DA SI SAM: Zadrugari pružaju podršku Kenanu, on im je ispričao kako je PREDOSETIO smrt oca, pa se setio i pokojne majke (VIDEO)

Rialda Karahasanović i Nataša Radan su otišle da pospreme sobu za rehabilitaciju za Kenana Tahirovića, a on je otišao do hotela “Zadruga”, gde su ga cimeri tešili i pružali mu podršku.

Kenan je zadrugarima u hotelu pričao kako je predosetio smrt svog oca, kao i da je njegova majka pred svoju smrt predosetila šta će se dogoditi.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Majka je osetila to. Pre nego što je umrla, zvala nas je. Umro bih da nisam došao kući tad. Sad mi je krivo što nisam bio tu… – govorio je Kenan.

Niko nije znao da će biti takvo stanje – rekla je Ermina.

72 godine je imao, 73 je trebalo za 20 dana. 7 puta je radio test, bio je negativan i kad je umro tek su tad shvatili je od korone. Ja sam tačno osetio da se nešto loše dešava, baš sam pričao – pričao je Tahirović.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Non-stop spominje – dodala je Ermina.

Kad ode jedno, kad ode drugo skontaš da si sam – pričao je Kenan.

Imaš braću – tešila ga je Ermina.

Sutra će brat da dođe po mene do granice. Sad ne mogu ništa da promenim. Dve nedelje govorim da nešto nije u redu. Pre nego što su mi javili rekao sam Rialdi da me zagrli, predosetio sam. Posle sedam minuta me zvali na kapiju – ispričao je Tahirović.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

izvor: Pink.rs / Autor: M. P.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*