‘HURRICANE NA APARATIMA!’ Janjuš, Tomović i Nikola sve šokirali! Žiri im poručio: ČEKA VAS POSAO NA ŠTAJGI! A onda Đorđeviću spomenuli bivšu! (VIDEO)

Došao je red i na jedan od nastupa koji su svi priželjkivali da vide i čuju na večerašnjoj “Novogodišnjoj Zadrugoviziji”. Zadrugar Nikola Đorđević našao se u grupi sa Markom Janjuševićem Janjušem i Vladimirom Tomovićem, a pesma koju su odabrali da izvedu izazvala je opštu pometnju još prilikom odabira. Želeći da se našale, ovaj trio izveo je pesmu “Foliro”, grupe Hurricane, u kojoj peva Nikolina bivša devojka Sanja Vučić.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ovim momci svojom pojavom sve su ostavili bez daha, a posebno su se svi nasmejali kada su Vladimir, Janjuš i Nikola zapevali. Oni su na scenu izašli u crvenim odevnim kombinacijama, a u rukama su držali drveće. U jednom trenutku Dejan Milićević se uhvatio za glavu, a oni s izmenili tekst, pa su čak i zapevali: “Prvi put smo žene”.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

pročitajte još

‘JA NISAM KRIVA ŠTO JE DRUGA!’ Toma se ponovo našao IZMEĐU DVE ŽENE, pa se ipak odlučio za NJU i častio je poljupcem na sceni! (VIDEO)

pročitajte još

VIKTORIJINI ANĐELI! Paula, Monika i Maja svojim izgledom oduševile sve! Hublinova pustila glas i sve naježila! (VIDEO)

Ovaj zanimljiv nastup možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Usledili su i komentari stručnog žirija.

Hurricane na aparatima. Odneli su ih u Urgentni. Gasi internet, vi ste ljudi pobednici! Ne znam kako je Nikola podneo da ne bude Sanja, ali dobro… Nije bila fora. Bravo ljudi, kraljevi ste – rekao je Dejan Milićević.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ideja je super. Bravo za hrabrost da se tri muškarca ovako unište i da izgledaju strašno, svaka čast! Toliko je bilo grozno pevanje, da ne mogu da dam komentar. Nadam se da vas čeka posao na štajgi – rekla je Maja.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Drvo je služilo da čitate tekst, koliko vidim – započela je Sandra, a onda se umešao Nikola.

Nisam joj ja tekstopisac, nego dečko – rekao je Nikola.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Devojke, bile ste prelepe noćas. Potrudile ste se. Ti si Tomoviću najviše kreštao. Nikoli zameram što nije znao tekst, ti si to morao da znaš. Super ste bile – govorila je Ljupka Stević.

Meni se najviše svideo ovaj prvi deo kada su držali drvo, posle mi je onako bilo – izjavio je Gazda Paja.

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*