c'STO NIJANSI MILJANE!’ Kulićeva njihala kukovima na sceni, a onda joj je Maja Nikolić očitala lekciju: MANI SE BUDALA! (VIDEO)

Pravi muzičko-plesački spektakl nastao je na sceni “Novogodišnje Zadrugovizije” kada su pesmu “Bato bre” izveli Miljana KulićMilica Kemez Jovan Cvijetić Cvele. Ovaj brzi hit pevačice Indire Aradinović Indi digao je sve prisutne na noge.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Od starta Miljana Kulić je pustila svoj glas i vatreno zanjihala kukovina na sceni, dok je Cvele sedeo na stolici u kostimu Deda Mraza. Milica je takođe pevala, ali i grala trbušni ples u crvenoj haljini i otkrivenih grudi.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Miljanin, Miličin i Cveletov nastup možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Stručni žiri je jedva dočekao da prokomentariše njihov nastup.

Ovaj igrokaz sto nijani Miljane mi se doapo. Miksi, svaka čast, lepa si, počela si da mršaviš, tako nastavi. Cvele, na visini zadatka. Lep ti je bio ovaj kostim Deda Mraza. Milice, svaka čast, želim ovakve trbušnjake. Ludilo su – rekao je Dejan Milićević.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Trebali ste samo na kraju da Deda Mrazu pocepate košulju. Jedna s jedne, a druga s druge strane, a ti ne znaš koji ćeš bato! Interesantni ste, imate dosta vremena tamo i onda izađete ovde i odradite to. Zadrugovizija je velika stvar – rekao je Gazda Paja.

Meni ste bili super, na Miljanu smo navikli, ali Milice ti si moje otkrovljenje danas. Ti blistaš ove sezone. Sve je bilo super – rekla je Ljupka.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Miljana daje maksimum, ti si autentična i samo tako nastavi. Ti si jedina koja može da se suprotstavi svakome i Zoli i Kristijanu… Jedino, poslušaj svoju mamu. Ti i tvoja mama ste tandem, to ludilo, to čini rijaliti. Nemoj da se uklapaš u ostale zadrugare i samo se sklanjaj od ljudi. Neću komentarisati tvoje izbore, svi smo mi imali to, samo nemoj da ideš u propast, budi dostojanstvena i skloni budale od sebe – rekla je Maja.

Hvala Majo puno, izvini za prošli put, tada sam popila pivo. Ja sam odlučila da slušam mamu do kraja života – rekla je Miljana.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*