‘JA NISAM KRIVA ŠTO JE DRUGA!’ Toma se ponovo našao IZMEĐU DVE ŽENE, pa se ipak odlučio za NJU i častio je poljupcem na sceni! (VIDEO)

Sledeći trio na večerašnjoj “Novogodišnjoj Zadrugoviziji” činili su Zerina HećoNadežda Biljić i Toma Panić. Ova grupa izvela je veliki hit Aleksandre Prijović, pesmu “Legitimno”, koju su zadrugari brzo zavoleli.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Nadežda je opravdala svoje vokalne sposobnosti i prevazišla očekivanja svih, pa naježila prisutne kada je pustila glas, dok joj je Toma bio sve vreme podrška na sceni.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Interesantno je da se Toma i sada našao između dve prelepe žene, a gde su njegovi pogledi lutali – zaključite sami. Ipak, na kraju nastupa častio je nevenčanu suprugu poljupcem u rame.

Zerinin, Nadeždin i Tomin nastup možete pogledati u nastavku.

Usledili su i komentari stručnog žirija.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Volim Nadeždinu boju glasa, odličan izbor pesme, samo bih ja malo življe, reicmo. Maneken se video, ali nije mrdao – rekla je Maja Nikolić.

Zvučalo je baš kao i ime pesme – legitimno. Malo ste trebali poraditi na koreografiji, ali ti, Nadežda, vrhunski zvučiš – rekao je Paja.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Nadežda, moraš malo da se ugojiš. Zerina, nemoj da te pogađa što si zaboravila tekst, to nam se svima desi – rekla je Ljupka.

Svi su već sve rekli, Nadežda, ti ubijaš kako pevaš! – dodala je Sandra.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ja ovaj bračni par obožavam. Zerinice, glavu gore, sijaš, ovo je bilo jako dobro i biće bolje – komentarisao je Dejan.

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*