“NIJE SE POZDRAVILA SA MNOM, REKLA MI JE SAMO “MRŠ”” Nina OŠTRO OSUDILA Taru pa otkrila šta misli o Čorbi! (VIDEO)

Nakon što je izgubila u večerašnjoj igrici protiv Vladimira Tomovića, Nina Oluić je zauvek napustila Belu kuću. Nju je ugostila voditeljka Dušica jakovljević u studiju.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ne znam šta mi se desilo, ja ne znam šta mi je bilo ja sam se izgubila od kad sam, se vratilam i jako sam potonula! Jeste, Čorba je bio razlog, očekivala sam da će neke stvari da se promene ali je on ostao hladan i to me je poljuljalo. Ja nisam imala prilike neke stvari da vidim, ali on mi se ne dopada više i razočarao me je! On je mene nazivao tako jer sam normnalna i radila sam za kolektiv,a drugi su navikli da se šminkaju a ja sam pokazala svoje kavlitete, izgleda da je bolje da smrde svi i da ne čiste – rekla je Nina.

Žao mi je što nisam ostala na Zadrugoviziji i da se pokažem! Malo sam se izugubila i ta energija koju sam imala i ona se ugasila. Ja nemam problem da se odbreanim, ja sam Tari rekla tokom igre sa šloagom da mora da nauči šta je program i da nauči da se zabavi, a ona ne zna da prihvati šalu na njen račun, i ja sam joj stavila šlag i rekla joj da je prašina, i onda mi je bacila stvari da joj operem i ja sam joj bacila sve u jezero. A onda je ona uzela ulje i polila nam stvari, a meni je to ponašanje apsurdno! Nismo se pozdravile, rekla mi je samo “Mrš” – dodala je Nina.

Pamtiću ovo sve po ekipi iz paba, a sa Tarom nikada neću snimiti pesmu! Ostala sam lojalna svojim pabovcima, i jako mi je krivo što nisam uspela da se izdignem iz situacije, i hvala produkciji – prokomentarisala je Nina.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku.

izvor: pink.rs / Autor: P.I.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*