‘Skoro nikad nismo slavili zajedno…’ Novogodišnja priča o Franu Pujasu će vas dirnuti u srce, njegov brat otvorio je PORODIČNI ALBUM i otkrio kako je sve izgledalo! (FOTO)

Zadrugar Fran Pujas ušao je u najgledaniji rijaliti šou program kao dečko koji je imao narušen odnos sa porodicom, zbog njegovog burnog života. On je i sam ispričao da je imao problema i sa zakonom, ali i nedozvoljenim supstancama, zbog čega je imao velike rasprave sa roditeljima i bratom Viktorom.

FOTO: PINK.RS/PRIVATNA ARHIVA

No, odlučili smo da malo zavirimo u prošlost i uspeli smo da pronađemo kako je Fran proslavljao Novu godinu kada je bio baš mali. Naime, stupili smo u kontakt sa Franovim bratom, Viktorom, koji nam je otkrio kako je sve to izgledalo u njihovom domu.

FOTO: PINK.RS/PRIVATNA ARHIVA

U Hrvatskoj su malo drugačiji običaji, mi se darujemo za Božić, a Nova godina je veliko slavlje koje se najčešće slavi u društvu prijatelja. Ne sećam se previše, ali znam da je Nova godina uvek bila vesela i puna pozitivne energije kako i treba biti – ispričao je Viktor za Pink.rs

FOTO: PINK.RS/PRIVATNA ARHIVA

Potom smo upitali Viktora da se priseti nekih dogodovština koje je doživeo sa Franom tokom novogodišnjih praznika.

Fran i ja skoro nikada nismo slavili Novu godinu zajedno, jedino kad smo bili baš, baš mali. Slavili smo uvek u svom društvu, a kad smo bili mali, ne sećam se bađ svega – otkrio je Franov brat.

U nastavku možete pogledati porodičnu galeriju Pujas i kako su izgledali zabeleželi momenti u kojima je Fran bio okružen radošću.

FOTO: PINK.RS/PRIVATNA ARHIVA

FOTO: PINK.RS/PRIVATNA ARHIVA

FOTO: PINK.RS/PRIVATNA ARHIVA

FOTO: PINK.RS/PRIVATNA ARHIVA

izvor: pink.rs / Autor: Ognjen Bogdanović

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*