“ŠA POTENCIRA SVE SA TAROM, A SVALIO JE NA NJU, JER MU JE LAKŠE!” Đedović opleo po parovima KAO NIKAD! Izneo šokantne detalje, koji će sve ZAPANJITI! (VIDEO)

Naredni zadrugar kojeg je večeras ugostio voditelj Darko Tanasijević, jeste Marko Đedović.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Oni su mi najfascinantniji! Ja sam sinoć pričao sa Majom, a sa Janjušem nisam jer nije bio uračunljiv. On je dobio šta je hteo, ponižavao je četiri meseca i ona kad se skloni njemu se javlja problem! Ja sam rekao Maji da treba da krene dalje, ona je to odradila a njegova reakcija je sujeta, a on bolju ribu neće imati u životu. Ona je u pabu sa Čorbom i Kristijanom i tu se nešto dešava. Nema preterano Majine zasluge, jer on da je hteo da je skloni on bi to uradio, on je nju pljuvao i svašta joj radio. Ona i Čorba su super, ali mislim da se tu nešto dešava, i ja sam to ocenio po tome jer nema više scena, Maja ne gleda gde je Janjuš i ne ljubomoriše! Taj odnos se neće završiti, ali mislim da joj se Čorba dopaducka i ona je jako lepa, ali je i luda. Maja ne bi mogla da ne reaguje na njegove poglede, a sada to radi i to sve dokazuje a on ju je pitao da li je moguće da se zaljubila – rekao je Marko, pa dodao:

Ja bih Nadeždu mnogo gore komenbtarisao ali ne mogu na njenih 48 kilograma, a ona nije dobro i meni je nje žao! Ona priča takve gluposti,a on kupuje mir i to je biznis plan, i on misli da Nadežda može da napravi karijeru i pored toga što je rekao da ima problem na nastupima a njemu se sviđa Paula, koja samo da mu namigne ode on. Normalni roditelji ne ulaze u rijhaliti pored bebe i da vraćaju muževe i polni organ, to normalni roditelji ne rade i ne pojavljuju se ovako, a Nadežda je upravo došla po polni organ i to mi govori da ona veruje u ono u šta želi da veruje i idealizuje Tomu! Svi su uočili Taru i Ša, ja sam se izmakao ali vidim šta se dešava, dodiri i pogledi mi nisu jasni a ja sam prvi rekao da su prebliski a na mene su svi skočili. Ja Taru poznajem, i iskreno plašim se tog odnosa jer vidim da tu nešto nije u redu i da se nešto dešava, i to je obostrano. Meni je Ivana Šašić rekla kako joj je on rekao kada se on odmakne od Tare, ne mogu da izdrže – rekao je Đedović.

Vuk mi je govorio da Ša radi sve sa Tarom i da je Ša potencira, a ne ona! Oni meni pričaju jednu priču pa izvrnu, Ša je za stolom sve svalio na Taru, jer mu je bilo najlakše a Tomović im je rekao kako neće pričati više posle onoga ako su u pravu, i oni opet pričaju. Ako su me lagali, ja ću im, biti noćna mora! – zaljučio je Đedović.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

DEtaljnije u nastavku.

izvor: pink.rs / Autor: P.I.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*