‘KAO JADNICA JE I DALJE PRATI TOMOVIĆA…’ Isplivali detalji sa DOČEKA NOVE GODINE o Jovani, Nadeždi i Rialdi, ovo će UNIŠTITI mnoge stvari, a AFERA Tare i Ša RAZOTKRIVENA je do kraja! (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević je večeras porazgovarao i sa Marijom Kulić, a o čemu drugo nego o najaktuelnijim temama u Zadruzi.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Prvi na meti bili su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš.

Ja sam pričala sa Janjušem, katastrofa je šta on priča, šta radi, govorio je da se skloni od njega i sada kada se slonila, svima je jasno da ona namerno to radi sada, sigurna sam zapravo u to, jer sam sa njom pričala. Ona njega voli, ali je povređena time što je nazoiva k*rvom i neće da je prizna nikako. Ona je povređena, pa je odlučila da se skloni, znala je gde može. Janjuš se izblamirao kao niko u rijalitiju, on je sam tražio to. Šta on ima da ide sa njom u pabu? Da je odvlači, pravi ga ljubomornim, a danas kaže da ga ona pravi ljubomornim. Sa Kristijanom, da, posle toga i sa Čorbom, jednostavno on je takav, sujetan, preterano ljubomoran… Ona se ponaša kao dete, vuku se tu, zbog igračke, ali je donekle opravdavam, jer je on stvarno preterano vređao, on je sa njom, a izgovara joj takve reči. Za to je kriva Zadrugovizija – rekla je Marija i nastavila o Nadeždi:

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ja sam preplakala zbog nje, još dok je Toma bio sa Paulom, ona ne zna šta radi, nije svesna svojih postupaka, opravdava sebe da su se pomirili zbog deteta… Kako je mogla preko svega toga da pređe, meni nije jasno, ali je njoj bitno da je pored nje lep muškarac, ili bilo kakav, da je prihvatio onakava kakva jeste, ali ni ona nema lepo ponašanje. Izgleda kao neka jadnica – ispričala je Kulićka.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Odnos Rialde i Alena, to mi je zanimljivo, videla sam ja na dočeku Nove godine gde idu njeni pogledi, tu igra, Kenan je njoj zadnja rupa na sviralu, kao Ana i David, što su se lažno ljubili za stolom, da dokažu svoju ljubav… Ovo sam isto čula, da Jovana misica priča i dalje sa Tomovićem, isto tako sam rekla danas na nominacija… Sve to što je uradila, ne znači da je ona potpuno ispravna, za mene je prevara i način komunikacije, kada se zaljubiš tajno.. Ja sam ispratila i sinoćnu reprizu, ona je uvek u blizini Tomovića i u prostoriji gde je on. Ona i dalje obraća pažnju na njega, i dalje gleda u njega. – ispričala je za kraj Marija.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ni ostali ljubavni parovi nisu ostali bez komentara, Marija je takođe tvrdila da Mina Vrbaški i dalje voli Vladimira Tomovića, te da je sa Filipom Carem sve lažno, isticajući da se igra sa njim.

I jedna i druga, Sandra je dobra pevačica, Rialda će isto postati zvezda, ja mislim da hoće, lepo peva, lepo izgleda, ima taj iks faktor. Ali ja sam od kuće gledala jednu raspravu oko kupovine, Sandra se više povlači, Sandra će da trpi i ne želi da dođe do sukoba. Ja mislim da na silu održavaju prijateljstvo, dug je period pred nama, imali smo mi drugarice koje se posvađaju, koje kažu jedna o drugoj šta misle, kao u dvojci, tako će biti i između njih dve. Kao Rialda se radovala Sandrinoj pobedi, to je ljubomora zbog pevačkih mogućnosti, Sandra kada izađe da peva, ona otpeva, i Sandra to nekgde vidi, ali neće da prizna – rekla je Marija o Sandri Rešić i Rialdi Karahasanović.

Sanja je videla da tu ništa nije uspela sa Franom, ni sa Carem, ni sa Anđelom, ona nema drugo rešenje, ja sam to i rekla, njih dve će da se pomire, Matora to jedva čeka, a Sanja će i dalje da je koristi. Tara i Ša su katastrofa, ja sam počela da komentarišem, ja sam se okrenula i rekla mu da će mu biti katastrofa kada ja budem počela da pričam o njegovoj temi za crnim stolom. Meni je jasno sve između njih, on ludi, njem tek ništa nije jasno. On vidi da greši i da je pogrešnio, pa se pribojava. On traži poziv da vidi, to je samo bežanje od emocija. Oni su se zaljubili jedno u drugo, on kaže da ga pratim, da pratim, ne pratim posebno njega, nego sve.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Šta je sve Marija otkrila Darku pogledajte u nastavku teksta:

izvor: pink.rs / Autor: O. B.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*