“JA SAM GA JAHALA, JER SAM HTELA DA PRAVIM ŠOU!” Miljana pojasnila svoje ponašanje sa Mišelom, a onda se osvrnula na Zolu i njegovu porodicu! A evo šta je rekla o simpatijama prema di-džeju! (VIDEO)

Nakon što je u Belu kuću ušla žena pevača Marka Bulata, Marija Bulat, kod voditelja Darka Tanasijevića je došla Miljana Kulić, koja će zajedno sa njim da prokomentariše dešavanja na imanju.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Darkić, da li veruješ da me je sramota da pričam kako ću da okrenem drugi list! Ja sam dozvolila sebi da se za doček napijem, ne da popijem , ja sam trebala da budem uzor ljudima kao i što jesam, a ja sam bila u orkrestru, jer sam padala i lupala! Mene je Marija pratila ali ja nisam ni znala da sam pijana, ja se molim da u ovoj godini ostanem takva! Ja molim Boga da moj bivši momak ostane duže, ja bih volela da on pobedi a ne ja, sada sam presekla. Sve se ugasilo onog mmomenta kada se sve ono desilo u apartmanu, i kada je mojoj majci zalepio šlag na facu – rekla je Miljana, pa dodala:

Zabolelo me je jer sam ja mojoj majci priredila da je svako ponižava, i da joj svi govore da sam ja njen produkt, osetila sam se kao Nadežda kao jadnica! Što duže on ostane u rijalitiju gledaoci će videti da sam ja raskrstriloa sa osdećanjima, ne može da me opere ni Dunav ni Sava, i muka mi je od same sebe. On kada prođe pored mene ja dobijem nagon za povraćanje, ja hoću da uđem i u sledeću sezonu jer rijaliti je kao recidiv i ušao mi je u krv, a ja sam svesna koliko sam dobra a neki ljudi su nezahvalni! Žao mi je jer sam porodici Čolić vraćala kredite, a nisam ni dobila čestitku ili poruku! Moja majka bi bila srećna da sam ja u srećnoj porodici – dodala je Miljana.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Da li ti normalan, kakav Đoloks, ja se zezam nema zetova! Sada da uđe i Alen Delon, ja ne znam kako on izgleda, mene ne bih zanimao! On neka diže atmosferu, a kod mene se više ništa ne diže, samo mi treba ljubav i nema više ništa ni sa jednim muškarcem! Ja ne znam ko je šta radio, Mišela ne vidim on je otpisam, on i Zola su dve osobe koje sam otpisala, a dizala sam mu cenu a Mišel je jedan statista dok Kristijan priča. Ja sam ga jahala, jer sam htela da pravim šou ali sam preterala. Meni Marija ništa ne brani, samo iznese svoje mišljenej i samo mi je rekla da ispoštujem Velikog šefa i šeficu i hvala im zua pokolne koje su kupili mom detetu! Ja ću se odužiti za žurku na kojoj nisam bvila za Srpsku Novu godinu – završila je Miljana.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku.

izvor: pink.rs / Autor: P.I.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*