JA SAM JEDINA ISPALA GRBAVA, VIŠE SE NE BOJIM NIKOGA I NIČEGA: Anabela okrenula novi list, otkrila ovo o Gagiju, pa šokirala onim što je rekla o deci! (VIDEO)

Anabela Atijas otišla je do Ermine Pašović u hotel i prebacila joj način na koji joj je dala najveći budžet. Nakon toga, pevačica je otkrila i da joj je dosta ponašanja njenih najbližih i da okreće novi list.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ja sam tebi htela da dođem juče i kažem ti “Budale praštaju”. Ako ti dođeš i kažeš meni “Od sada ću te komentarisati, ako mogu Mića i Đedović”, tim tonom. Ti si ušla sa tom pričom. Nemoj to da ti bude način i razlog da meni daš veliki honorar – počela je Anabela raspravu.

A jesi li čula šta sam još rekla? – rekla je Emina.

Rekla si “Ja tebe ne poznajem, upoznala sam te ovde”. A ne na taj način. Preko moje životne drame, ja to doživljavam kao životnu dramu – tvrdila je Anabela.

Ja sam to htela jasno i glasno da kažem, da on(Gagi) čuje. Da ne ispadnem lažov i da idem njemu iza leđa – branila se Ermina.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Sa mnom se više neće za*ebavati. Znaš zašto me za*ebava? Zato što ćutim i trpim ceo život. E više neću. Ne bojim se nikoga i ničega više! I znaš koliko me boli uvo kako se osećaju deca, jer ovde sam jedino ja grbava ispala, jer tu decu sam jedino ja štitila od svih njih – rekla je Anabela.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: J.V.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*