DAN NAKON ŠTO JE SAZNAO DA JE ZARAŽEN, ĐORĐE DAVID SE JUTROS OGLASIO IZ BOLNICE: Apeluje na sve da OVO URADE! SPASIT ĆE VAM ŽIVOT

Đorđe David jučer je obavijestio javnost putem društvene mreže Instagram da su rezultati testiranja pokazali da je obolio od k0r0ne. 

“Nažalost… potvrđeno mi je upravo da sam zaražen! Ne kapiram… Očajan sam. Virus će da prođe, ali… Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi… čuvajte se. Molim vas!”, napisao je on.

91114425-1486936834817926-3140391596150905366-n

On  se danas ponovo oglasio iz bolnice i uputio apel svim građanima.

Naime, popularni roker i član žirija u “Zvezdama Granda” Đorđe David pre nego što je saznao da je zaražen korona virusom tvrdio je da je to “izmišljotina Kineza” kao i da nije toliko opasan koliko se predstavlja u medijima.

“Što se tiče virusa mogu samo da kažem da je to izmišljotina Kineza, najpametnije nacije na ovoj planeti. U Kini umre jednak broj ljudi od običnog virusa, kao i korone, koju su oni pustili u svijet kako bi se obogatili. Oni tim putem skreću pažnju na sebe, promovišu se. Ja im skidam kapu kako su se dosjetili koronavirusa da zaplaše narod, ali isto tako i apelujem na sve kod nas da ne paniče jer to nije priča kakvu su nam servirali Kinezi, a da se čuvaju i pregledaju zbog sebe i svog zdravlja uvijek”,  rekao je tada Đorđe David.

Međutim, on se danas na Facebooku ponovo javio iz bolnice i priznao da je COVID -19 shvatio suviše neozbiljno.

“Pravio sam se pametan ja! I naravno – stiglo me! Pa vi nastavite da zezate sa vašim i tuđim životima ! Ispasti glup je najlakše ! Živ sam primjer ! I molim sve javne ličnosti koje su zaražene da se oglase”, napisao je i apelovao.

U videu koji je objavio na Instagramu pozvao je građane da ostanu u izolaciji u svojim domovima, kako bi izbjegli ovo što se njemu dešava.

izvor: novi.ba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*