LEPA LUKIĆ U SUZAMA, POLA SATA PLAKALA ZBOG SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Evo šta se desilo RANO JUTROS!

Pjevačka legenda Lepa Lukić je kao i mnogi ovih dana u samoizolaciji, odnosno u svom domu. Kao odgovoran savjestan građanin, ona se pridržava svih mera i preporuka stručnih lica, budući da su zvog opasnog korona virusa, kako je poznato, najugroženije osobe starije od 65 godina.

Mnogi su se zapitali ko joj, u ovim teškim danima za sve nas, pomaže i vodi računa o tome da ima sve neophodno za normalan život.

– Dobro sam, kod kuće sam i slušam sve što kažu, a i gde ću kad je prazno sve i ne bih da riskiram. Nemam zalihe, to mi je ružno prema drugima, da mislim samo na sebe. Prijateljica iz Kaluđerice, koja je mlađa, dolazi i donosi mi namirnice – rekla je Lepa, koja je posebno istakla da joj je svoju pomoć ponudila koleginica Snežana Đurišić, koja je se setila u ovim teškim danima i time je potpuno ganula.

– Plakala sam jutros pola sata zbog Snežane Đurišić, ona mene voli od svoje 9. godine i zvala je da me pita treba li mi nešto. Sjetila se da treba da budem u kući, pa mi je ponudila da donese šta mi treba. U pola tri će mi Snežin sin Sloba doneti hranu za mačke, samo to nisam imala. Kaže Sneža meni: “Imaš mene, ne treba nikog da zoveš”. Njen sin je tu za mene. Znala sam da je Sneža čovejk, ali me posebno raznježila što se sjetila mene – rekla je Lepa.

 

Potom je dodala i da je oprezna budući da je imala iskustva i sa lopovima, koji su joj prije nekoliko godina upali u stan dok je spavala i odnijeli veću sumu novca.

– Takođe se javljaju volonteri, dolaze na vrata, ali ne znam ko su, tako da samo one koje ja pozovem – njima mogu dati novac da kupe šta treba, da me neko ne prevari – rekla je Lepa na kraju razgovora.

(Republika.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*