Ruska travarka Elena tvrdi: Ova tri “korova” su dar od Boga! Liječe cijelo tijelo! (Recept)

Ruska monaška travarka Elena Fedorovna Zajceva tvrdi da će nas takozvani korov spasiti od bolesti. Ona se kune u ove tri biljke: “Bog nam ih je doslovno bacio pod noge!” Od ova tri “korova” može se napraviti piće ili čaj, a njihova kombinacija donosi tijelu apsolutno zdravlje.

ELENA

Puzava pirika

Pirika (pasja pšenica, obična pirika, pirevina, troskot, lat. Elymus repensje) je ozloglašeni “korov” koji nam je Bog doslovno bacio pod noge. Ne postoji ni jedan vrt bez pirike. Ne postoji bolest koju pirika ne liječi: koristi u rasponu od oftamologije do onkologije.

Pogledajte samo mačke i pse koji često znaju jesti piriku. Za čovjeka je ovaj korov neprocjenjiv jer obnavlja poremećen metabolizam.

Odvar od pirike liječi ciste, urinarne infekcije, izbacuje kamence iz bubrega i žuči, liječi bolesti pluća, kroničnog bronhitisa, crijevnih bolesti, dijabetesa, hipertenziju.
Korijen pirike liječi disfunkciju jajnika kod žena, tuberkolozu, furunkulozu.
Jednostavno ne postoji kontradikcija kada se koristi pirika. Zdravija je i ukusnija od pšenice. Od suhog korijena se može napraviti i kava ili kaša, a oni koji su živjeli u ratno vrijeme dobro se sjećaju ukusa ove biljke.

Maslačak

Maslačak se također smatra korovom. U rano proljeće neophodno je obrati mlade listove maslačka, potopiti ih vodu da bi se oslobodili gorčine pa od njih napraviti salatu.

Od ovog lišća se može skuhati i varivo, a korijen se može ispeći sa krumpirom.
Lišće maslačka liječi anemiju, rak želuca i jetre, artritis, osteoporozu, upalu limfnih čvorova…
U jesen ako vidite maslačak koji nije procvjetao, iskopajte korijen i osušite ga – to je čisto blago.
Čičak
Čičak je biljka koja može stati na kraj mnogim vrstama karcinoma. Može izliječiti dijabetes, bronhitis, artritis, reumatizam, osteoporozu, frakture kostiju, herniju… Čičak je u stanju izliječiti i hepatitis C.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*